CD Revisitant Duble Buble

L’abril del 2007 es va posar a la venda el CD Revisitant Duble Buble 

Editat per la discogràfica de Pep Sala, L’Indi Music, i enregistrat als seus estudis, Revisitant Duble Buble posa al dia les cançons més emblemàtiques del grup. Produït per Ramon Ferrer, Valen Nieto i Pep Sala. 

Portada del CD Revisitant Duble Buble, abril del 2007

Els temes de Duble Buble recopilats en l’àlbum són: Clava’t, El teu nom, Pecats, Perduts al mig de l’espai, Bumerang, Cristina, Pels carrers del món, M’estimes tant que m’abonyegues, M’agrada i La roda de la fortuna. Per acabar s’ha inclòs Barco a Mallorca, un «experiment» de Ramon Ferrer, Pep Poblet i Valen Nieto. 

Revisitant Duble Buble va sorgir de la voluntat de preservar uns quants temes composats fa més de vint anys i que van ser enregistrats en vinil. No sols es van rescatar del passat, sinó que se’ls va donar un estil més d’acord amb la sensibilitat actual del grup i es van gravar amb les condicions tècniques adequades per posar-los a l’alçada de la seva qualitat. 

El seguit d’entrevistes a diaris, ràdios i televisions locals que va suscitar aquest CD va sorprendre gratament els components del grup. Van passar per Catalunya Ràdio, Ser Osona, Osona Comarca, Ràdio Vic, El 9 TV, El 9 Nou, Ràdio Ciutat de Badalona, Ràdio 4, Televisió del Ripollès, Ràdio Taradell, RAC1 (Fórmula CAT), iCat fm (Cabaret elèctric), iCat fm (Sona 9), revista enderrock, Ràdio Rubí, Ràdio Manlleu, Ràdio Pista… 

ImatgeM3

Enmig de les entrevistes als mitjans de comunicació i complint amb les seves obligacions laborals, el grup es va preparar per fer un concert en directe el dia 1 de juny a Manlleu. 

Reportatge a la revista Enderrock: Duble Buble, la segona joventut (juny del 2007)

Van començar la seva aventura musical fent pop-rock català quan ningú no en feia i amb prou feines hi havia públic. Amb el boom van sorgir la resta de bandes, i ells van plegar. Als Duble Buble mai no els va importar anar a contra corrent i van fer sempre el que el cor els demanava. És per això que trenta anys després la seva música encara interessa els que la van viure i els més curiosos de les noves generacions. El seu amic Pep Sala els ha convidat a tornar a passar per l’estudi de gravació i reformular alguns dels temes del seu repertori. El resultat és Revisitant Duble Buble [L’Indi 2007]. 

repender

Maria Lluïsa Latorre, juny del 2007

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *