El cor de les llavors: fira Literal

—BARCELONA, entrevista a l’Ateneu L’Harmonia, 15 de maig de 2016

Els dies 13, 14 i 15 de maig de 2016 es va celebrar la segona edició de Literal, fira d’idees & llibres radicals, a Barcelona, a l’antic complex fabril Fabra i Coats. 

Literal és una fira oberta al públic amb la intenció de connectar els diferents projectes editorials independents i llibreries de Barcelona amb el públic lector amb inquietuds polítiques. Tal com diuen els organitzadors, es tracta d’una «fira plena de conferències, entrevistes, concerts, debats i sobretot molts i molts llibres». Enguany va comptar amb la presència de la Premi Nobel de Literatura 2015, Svetlana Aleksiévitx.

Quant a mi, hi vaig ser convidada per parlar del meu últim llibre, El cor de les llavors. Per un planeta lliure de transgènics, el diumenge 15 a les set de la tarda a l’Ateneu L’Harmonia. Al següent enllaç podeu veure les entrevistes del diumenge dia 15 de maig a la tarda, la meva comença a les 3:41:45

https://www.youtube.com/watch?v=bJDJl15Gtyg 

Com es pot veure al vídeo, faig mala cara i és que la mateixa setmana havia estat malalta i el diumenge encara no estava del tot recuperada. A continuació, una foto de les parades amb llibres en què surt en Jesús Aumatell, l’editor d’Emboscall: 

firaliteral_jesusaumatell

Vull fer notar que el periodista que m’havia de fer l’entrevista no es va presentar i, uns minuts abans, vam fer un petit intercanvi de com enfocar-ho amb la noia que finalment em va fer les preguntes, i penso que ens en vam sortir prou bé. 

Maria Lluïsa Latorre, 30 de maig de 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *