El cor de les llavors: presentació a Girona

PRESENTACIÓ del llibre El cor de les llavors. Per un planeta lliure de transgènics a la ciutat de Girona:

—GIRONA, a l’auditori petit (segona planta) de la Biblioteca Carles Rahola, 27 de maig de 2016

Llavors_Girona

Quan al matí del mateix dia 27 vaig sentir a la ràdio que Jane Goodall oferiria una conferència a Girona, a les set de la tarda, vaig pensar que a la presentació del meu llibre, que començava a dos quarts de set, no hi vindria ningú. No em vaig equivocar gaire, van venir set persones. Almenys van mostrar molt interès pel tema i al final van fer moltes preguntes. 

Pel que fa a la conferència de Jane Goodall, hi van acudir un miler de persones repartides en tres sales, i unes sis-centes van seguir-ho en directe a través d’Internet. No ho dic molesta, al contrari, jo també en sóc una admiradora i celebro que una dona resolta a salvar el planeta tingui tant poder de convocatòria. A més, vaig dedicar el capítol vint-i-dos del meu llibre Dones invisibles a Biruté Galdikas, la primatòloga que va estudiar els orangutans i que el paleontòleg Louis Leakey va apadrinar junt amb Jane Goodall i Dian Fossey perquè duguessin a terme els seus treballs amb els grans simis. Per això se les coneix com els «àngels de Leakey». 

angels_leaky

En tot cas, va ser un privilegi poder fer la presentació a la Biblioteca Carles Rahola i ho vull agrair a la Mònica Marquès i a la directora, Lourdes Reyes. 

Maria Lluïsa Latorre, 1 de juny de 2016 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *