El cor de les llavors: presentació a Tona

PRESENTACIÓ del llibre El cor de les llavors. Per un planeta lliure de transgènics al municipi de Tona: 

—TONA, a la Biblioteca Caterina Figueras, 19 d’abril de 2016 

Llavors_TonaEmmarcada en la novena setmana cultural que se celebra al municipi de Tona i anunciada com «un acte que ens permetrà endinsar-nos en la literatura, el procés de creació i els organismes transgènics i conclourà amb un piscolabis i degustació de Cervesa del Montseny», la presentació va començar amb unes càlides paraules de la directora de la biblioteca, Mar Cuxart, que també és regidora de l’Ajuntament.

Faig un incís per agrair l’interès i amabilitat tant de la llibreria Sant Jordi com de l’equip de treball de la Biblioteca Caterina Figueras. 

Cor_llavors_Tona

A continuació vaig fer l’exposició i, malgrat que el powerpoint em va fallar una mica, el públic la va seguir atentament. Us en deixo l’enllaç:  

EXPOSICIÓ TRANSGÈNICS

Entre el públic hi havia cares conegudes i estimades com la poeta Rosa Codina i l’escriptora Maria Dolors Farrés, uns quants amics i amigues, i un munt de persones inquietes i molt interessades per conèixer la realitat que ens envolta. Va ser molt estimulant reviure l’experiència del contacte amb la gent mentre els dedicava el llibre i degustàvem el pica-pica. 

En definitiva, la meva segona visita a la Biblioteca Caterina Figueras —la primera va ser com a convidada per conduir el col·loqui sobre el meu llibre De Susqueda a Tübingen. Diari d’una metgessa a la trobada mensual del club de lectura de Tona— va tornar a ser un èxit de participació, a més d’entranyable i inoblidable. 

Maria Lluïsa Latorre, 23 d’abril de 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *