Els peons de l’assassí: escenaris

rosae

ELS PEONS DE L’ASSASSÍ. Escenaris de la meva primera novel·la. Publicada el 2006, es tracta d’una història d’intriga que té lloc a Nova York i Barcelona. 

NOVA YORK 

jones_beach2

Un cadàver a la platja. La història comença amb el descobriment del cadàver duna actriu, la Jenny Scott, a la població de Jones Beach.

brooklynHeights

Brooklyn Heights. La protagonista, la doctora Clara Verdaguer, viu en una Brownstone a Brooklyn Heights amb el seu pare i un amic de la família.  

forest1

Una urbanització exclusiva. Linspector John Calthrop i el subinspector Phil Abbott entrevisten la Jacqueline Selwyn, la cap de la Stanboard Enterprise Films (SEF), a la seva casa de Forest Hills, al districte de Queens.

Church

The Little Church Around the Corner. La doctora Clara Verdaguer acompanya les seves veïnes octogenàries, la Clàudia Davis i la Charlotte Robbins, a la celebració dels funerals per lactriu assassinada. 

Soho. Lactriu Marta Carrington protagonitza la pel·lícula que rodava la Jenny Scott abans de ser assassinada. Viu en un loft situat al Soho. 

aeroportjfk

Aeroport John F. Kennedy. Durant la investigació arriben a Nova York uns amics de la Clara, leminent físic Wolfgang Leinberger i la seva esposa Marjorie, procedents de Viena, i la coneguda escriptora Mariel Curtis.

Zoo_BronxParc Zoològic del Bronx. En Joan Verdaguer, el pare de la Clara, i la Marjorie Leinberger parlen de la mort mentre, al seu voltant, els animals salvatges fan vida als hàbitats simulats del zoo. 

dakota_building

Dakota Building. L’actriu Emily Butler viu a ledifici Dakota, famós perquè hi van viure John Lennon i Yoko Ono i perquè Roman Polanski hi va filmar la pel·lícula Rosemarys Baby amb Mia Farrow de protagonista. 

BARCELONA 

Epinos

Carrer Elisenda Pinós. Loncle Ricard Pujol, el que va ser tutor de les germanes Margenet, acull la Clara Verdaguer al seu domicili, situat en aquest carrer proper als consolats del Canadà i dels EUA, perquè pugui fer la seva investigació. 

bruc_gran via

Cantonada carrer Bruc amb Gran Via. Mentre tem per la Brígida Daufí, la Clara pateix una forta empenta i cau a la calçada; un cotxe frena just a temps. 

Plaça Major de Vic. Les investigacions porten la Clara a viatjar a la ciutat de Vic per entrevistar-se amb la Carme Clos. 

Rambles

Les Rambles. La Clara es passeja pels carrers de Barcelona i visita diferents punts de Catalunya acompanyada de lEulàlia Font i la Núria Soler. 

Batlloescala

Casa Batlló, Antoni Gaudí. La Clara deixa Barcelona i torna a Nova York amb una nebulosa de dubtes i sospites. La seva confusió augmenta quan s’esdevenen més assassinats, però, a poc a poc, anirà destriant el gra de la palla i descobrirà la veritat. 

Maria Lluïsa Latorre (octubre del 2006) 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *