Els peons de l’assassí: presentació a Barcelona

ELS PEONS DE L’ASSASSÍ. Presentació a Barcelona, 18 de gener de 2007, a La Central del Raval

«Una presentació molt amena», és com la van qualificar alguns dels que van anar a la cripta de La Central del Raval per escoltar-nos parlar de la meva primera novel·la Els peons de l’assassí. Per cloure l’exposició, Maria Martínez, cantant del grup Duble Buble —del qual també vaig formar part com a teclista— i Rob Gill, a la guitarra elèctrica, van interpretar un tema propi que té per nom La força. Amb aquest bon regust final, les gairebé quaranta persones que van participar en l’acte es van quedar una bona estona per conversar i saludar-me. 

Pb3 

Com que aquí no puc reproduir la magistral i vibrant actuació de Maria i Rob, a continuació la transcripció de la lletra de la cançó amb què van obsequiar el públic: 

La força, blues per dones. No et dónes cap oportunitat sempre tan decidida a no intentar-ho, a no ser una dona diferent, a ser… el que han volgut que siguis. T’agrada escriure, t’agrada veure la teva mà sobre el paper blanc, i amb tinta negra toques les tecles i fas permanent un pensament. La força del costum et fa sentir tan satisfeta de les coses de cada dia… La força del costum et fa creure que no podràs tornar a començar, un altre dia. 

Pb5 

Maria Lluïsa dedica Els peons de l’assassí a una convidada mentre, al seu costat, Ferran Mascarell li dedica el seu llibre La cultura en l’era de la incertesa

Maria Lluïsa dedica Els peons de l’assassí a una convidada mentre, al seu costat, Ferran Mascarell li dedica el seu llibre La cultura en l’era de la incertesa. A sota Maria Lluïsa i l’actor Ferran Rañé. 

      Maria Lluïsa i l’actor Ferran Rañé

Al final tothom es mostrava satisfet d’haver compartit aquesta jornada vespertina i haver contribuït a fer-ne un dia especial per a mi.

Maria Lluïsa Latorre, 21 de gener de 2007 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *